#06 Maak een leftover lunch – Tonijnwraps


Vanmiddag, zo rond lunchtijd, vond ik in de koelkast nog drie tortilla’s en wat sla, dus het was tijd voor een leftover lunch. Ik geloof dat ik dit recept eens zelf verzonnen heb, tijdens mijn studie en voor mijn vriendje, toen ik nooit voor mezelf wilde koken.

Ingrediënten voor twee personen
– tortilla’s die over zijn. Anders een stuk of vier
– sla
– blikje tonijn op olie
– een appel
– 1.5 eetlepel mayonaise
– eventueel wat peper of Italiaanse kruiden

Bereidwijze
Maak het blikje tonijn open en giet de olie af. Snijd een appel in stukjes (ik schil hem niet, maar het kan) en vermeng de twee met de mayonaise en kruiden. Sla en tonijn-appelmengsel verdelen over de tortilla’s en die dichtvouwen.
Ik kon er voor de foto wel een sateprikker doorheen steken, maar ik had trek.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Dit bericht is geplaatst in recept met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *