Even iets heel anders – twitteren!

Voor mijn studie ben ik hard aan het werk aan een thesis over twittergebruik en communicatie met bedrijven. Onderstaand een artikeltje erover en de vraag: vul m’n onderzoek in, alsjeblieft!

Twitteren met bedrijven

Twittergebruik in Nederland is enorm hoog. De New York Times berichtte in april dat zo’n 26.8% van de Nederlanders een twitteraccount heeft. We maken er met z’n allen ook flink gebruik voor van alles en nog wat (weersvoorspellingen, nieuws en durftevragen, bijvoorbeeld). Iedereen die het geprobeerd heeft weet dat je gemakkelijker je klacht via twitter de wereld in kunt sturen – en een reactie krijgen – dan aan de telefoon te hangen met een klantenservice.
We twitteren steeds vaker met webcare-teams van allerlei bedrijven en dat pakt soms goed uit, soms slecht. De marketingblogs staan er vol van, heel handig, maar op wetenschappelijk gebied is er nog weinig onderzoek gedaan. Mijn onderzoek duurt tien minuutjes en voegt iets toe aan die kennis op dat wetenschappelijke gebied. Ik vraag iedereen die een twitteraccount heeft het in te vullen, hier: http://bit.ly/jzzgJA Hiermee help je niet alleen het wetenschappelijk onderzoek, maar ook een twitterende studente in nood. Tien minuutjes! Invullen die hap: http://bit.ly/jzzgJA
In augustus verschijnt een artikel met de resultaten.

Mijn twitter
En om het een beetje in de stijl van de rest van dit blog te houden, een plaatje van een gebreide vogel. Tweet!

van Berroco

Image from Berroco - free patterns for knitting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Dit bericht is geplaatst in inspiratie met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *