Zaterdagsmaal ::: eventjes voeten omhoog

De afgelopen weken stotterde deze rubriek een beetje. En vandaag staat die stil. Ik ben al een dag of drie niet in de keuken geweest, want m’n voet zit in het gips. Geen zaterdagsmaal dus, dit keer. Binnenkort huppel ik weer door het huis, hoop ik, al slaand op potten en pannen. Tot die tijd: 24kitchen en goede boeken.

Zaterdagsmaal is een poging om minstens wekelijks te schrijven over iets dat ik leuk vind: eten maken. Elke week een recept voor die twee dagen in de week dat ik daar ook echt tijd voor neem. Over genieten van lekker eten.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Dit bericht is geplaatst in recept, zaterdagsmaal. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *