#01: Personaliseer een prikbord

Paul had een prikbord boven zijn bureau hangen dat alleen maar volhing met mijn papieren. Het waren ook nog eens oude en niet allemaal nuttige of leuke papieren. Telefoonnummers van een huisarts, bijvoorbeeld. Tijd voor verandering.

In vijf minuten, met twee lintjes, vier punaises en een nieuwe spijker in de muur, is mijn prikbord weer van mij. Nu hangt het in het juiste kamertje met daarop dingen die me vrolijk maken en een die handig is. Quick & easy happiness. Yay.

Ik stel me voor dat dit natuurlijk veel ingewikkelder, schattiger en uitgebreider kan. Bloemen van papier of textiel, verf op het schuimrubberen Ikeabord of zelfs dat bord weggooien en zelf iets maken met karton, vulsel en textiel. En misschien die ik dat ook nog eens.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Dit bericht is geplaatst in DIY met de tags , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op #01: Personaliseer een prikbord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *