Vakantie! De eerste post

Vroeger had ik wel eens een vakantie-doe-boek. Een boek met strips, verhalen, spelletjes, puzzels en zo’n spannend verhaal waarbij je zelf het vervolg kon kiezen: op verschillende pagina’s had de held een ander avontuur. Jij bepaalde hoe het eindigde. Maar als je alle alternatieve verhalen had geprobeerd bleef de rest van het boek ook leuk. Eindeloos veel spelletjes en zelfmaakideeën voor regenachtige dagen.

Voor het eerst in lange tijd heb ik een echte zomervakantie. Van het einde van het schooljaar tot het begin van het nieuwe en waarschijnlijk ook voor het laatst.
Die twee lange maanden die nu voor me liggen roepen om een plan. Ik heb al lijstjes met dingen die ik zou moeten doen – me opnieuw inschrijven op de universiteit, bijvoorbeeld, en de badkamer witten – maar ook plannen van dingen die ik wil doen. Een recept uitproberen van chocoladetaart met bietjes. Een lampenkap afmaken. Een vakantie plannen. Picknicken. Me warmen aan een kampvuur.

Daarom een vakantie-doe-blog. Een verslag van de dingen die ik doe, van maaltijden maken tot creatieve experimenten, met recept of beschrijving.

Twee maanden. 60 dagen. Eén zon buiten, een laptop binnen. Een telefoon en een fototoestel. En heel veel plannen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Dit bericht is geplaatst in DIY, inspiratie met de tags , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Vakantie! De eerste post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *