Lang leze het nieuwe jaar

Player One – the new CBC Massey Lecture by Douglas Coupland from Direct Descendant on Vimeo.

Al zo’n 15 jaar lees ik de boeken van Douglas Coupland. Misschien zijn het zelfs de enige boeken die ik telkens weer nieuw koop, al kan ik precies zeggen wat er gaat gebeuren. Er is een verliefdheid. Er is een hyperintelligent meisje. Er zijn prachtige metaforen en idiote gesprekken met bijzondere observaties en vragen over leven in deze tijd. En er is altijd een einde van de wereld. Ja ja. Ik ken mijn pappenheimers. Player One was toch weer leuk.
Het boek sluit af met een glossarium voor de nabije toekomst dat hier deels staat. En voor plaatjes uit zijn huis, vooral de pilaar van wit Lego (plaatje 3), kijk dan hier. Enjoy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Dit bericht is geplaatst in boeken, inspiratie met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *