Stilte

Vaak maak ik goede voornemens en breek ze lang voordat ze gewoontes zijn geworden. Zoals bijvoorbeeld wekelijks schrijven op dit blog. En de redenen, van alles. Nu is het even een compleet niet leuk vinden van achter de computer zitten. M’n lijf wil even alleen maar bewegen. En dus fiets ik in de woonkamer op een racefiets in een gek kliksysteem en buiten op een andere fiets. Wandel ik door het park als de enige volwassene zonder kind, hond of drugsafspraak. Lopen we op zondagmiddag in sneltreinvaart door de duinen bij Castricum. Ken ik opeens de weg in omliggende dorpjes. Bak ik binnen het ene na het andere recept uit het Hummingbird Bakboek en ben ik aan het haken en lezen op momenten dat de bank misschien een klein beetje bevalt.
Het voelt allemaal wel saai, maar voor m’n eigen lijstjesmanie even een lijstje van wat ik maak, kijk en lees.
Maken: Granny squares uit dit boek. Ik zit al aan de 26, al weet ik nog niet zo goed wat ik ermee ga doen als de wol op is.
Recepten uit het Hummingbird Bakboek, van het eindeloze internet en comfortfood waar ik zin in heb. Denk aan oranje gerechten, van goulash tot pompoenrisotto, als het maar een fijne combinatie is van zacht en spicy, en liefst minstens een uur duurt om te maken.
Lezen: net Paul Auster’s Mr. Vertigo uit. Over een jongetje dat leert vliegen.
Kijken: Downton Abbey is weer begonnen, maar ook Mad Men en Life zitten in de dvdspeler.

Dus, dat doe ik in plaats van achter een computer zitten.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Dit bericht is geplaatst in boeken, DIY, inspiratie met de tags , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Stilte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *