Vier de herfst: herfsteten en andere zaken

Deze week had meneer zomaar herfstvakantie, een voordeel van in het onderwijs werken. Hij had eindelijk tijd voor al die recepten. Met de herfst volop aanwezig betekent dat voor mij dat ik het liefst overal kaneel en kruidnagel aan toevoeg. Speculaaskruiden stromen momenteel door mijn aderen.
Donderdag was het menu dan ook als volgt (we hadden bezoek)
– stoofpot met pruimen en bier (en kruidnagel en vast nog meer dat hij me niet verteld heeft)
– zelfgebakken speculaasjes

Het bezoek moest een trein halen, maar er was ook nog pompoentaart dat ik hier gevonden had. ’s Middags had ik het bezoek ook nog kennis laten maken met de wondere wereld van chai latte’s, dat kenden ze nog niet. Oh, en misschien staat er een nieuw haakproject op stapel. Ik heb in ieder geval de benodigdheden, met dit boek.

Herfst vierden we ook met een fietstocht door de Veluwe, naar Radio Kootwijk en weer terug naar de caravan. Misschien was het de laatste keer dit jaar dat we in die caravan waren, want man, wat worden de nachten koud! Op zondagochtend zag ik gewoon om 10.00 uur nog ijs op wat mos. Dan is het koud.

Hoe vieren jullie de herfst?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Dit bericht is geplaatst in DIY, fietsen, inspiratie met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *