Zomerplannen – Is het gelukt?

De zomer is toch echt over, en inmiddels heb ik weer terug in het land. Hierboven het bewijs, het uitzicht vanuit onze gite in de Beaujolais, midden tussen de wijnranken, in de oogstweek.

Op 5 juli maakte ik hier een lijst van wat ik deze zomer van plan was. Gewoon als een manier om echt iets uit de zomer te halen, iets moois te maken. Voor je het weet is die zomer weer voorbij.

Heb ik het gehaald? Nou, grotendeels. Sommige doelen waren wat lastig (zwemmen in de zee terwijl je voet in het gips zit), andere doelen ben ik gewoon vergeten (sushi maken), maar het is toch leuk geweest. Het feit dat ik doelen opschreef, zorgde ervoor dat ik ze wilde halen. Tijd misschien voor een serieuzer lijstje …

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Dit bericht is geplaatst in inspiratie met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *